Ubicació i novetats, per Dari Muñoz
(...) Es esencialmente una forma de vivir la vida con los pies puestos en la tierra.  Es un modo de llegar a estar en este mundo en forma plena, libre y abierta, sin usar más recursos que apreciar lo obvio, lo que es (...)"   Fritz PerlsAixí he començat el curs, amb els peus a terra, amb la ment ocupada i lliure de forma intermitent,jeje. Vull aprofitar aquesta entrada al blog per ubicar-me i alhora, ubicar-vos referent al què faig i per on em moc, ja que sovint em compartiu que no sabeu a on treballo i què faig, bé això de ser autònoma és el que té, ales per volar però també per despistar .

Doncs bé, començaré per descriure-us el meu refugi o lloc fixe ubicat a Figueres, a la Ronda mossèn Cinto Verdaguer, 32, baix... llegiu llegiu!

A on em podeu trobar?

Des del mes de setembre sóc membre col.laborador de l'equip IKIGAI de Figueres, on la responsable del centre és la Mar Casas, una mar de gentilesa.

Aqí us facilito informació de l'equip i on també podreu trobar-hi l'adreça del centre
https://likigai.comunicaunamica.cat/ca/que-es-likigai/qui-som

A l'apartat https://likigai.comunicaunamica.cat/ca/que-oferim trobareu tot el què ofereix l'IKIGAI

Horaris, què faig i a on ?

 1. Els dilluns a la tarda de 17'15h a 18'15h acompanyo i sostinc les emocions d'un grup d'infants d'entre 7 i 10 anys d'edat , amb un sentit de l'humor únic i una energia transformadora. Les sessions transcorren de forma lúdica i vivencial on dquireixen i elaboren els seus propis recursos per afrontar situacions del seu dia a dia. Així que toquem vàries tecles mitjançant l'art i el llenguatge del bon tracte per a desenvolupar les habilitats socials i emocionals de cada membre del grup. 
 2. Els dissabtes de setembre a novembre en horari de 11h a 12h acompanyo a un grup d'adolescents d'entre 11 i 15 anys d'edat amb una durada d'1h i conjuntament amb les seves famílies de 12h a 12'30h on compartim diverses experiències que es desenvolupen al llarg de les sessions. Com ho fem? Generant un espai de confiança i seguretat que se li permeti expressar-se amb llibertat, ractant temes propers als participants, mitjançant dinàmiques participatives i vivencials, des d'una orientació humanística, que promoguin la descoberta d'un mateix. Convidant a la reflexió i introspecció, mode llanterna, sempre de forma grupal i utilitzant dinàmiques de joc per integrar valors i experiències significatives.  
 3. Els dilluns al migdia i al vespre i els dimarts al vespre, al llarg del curs, em trobareu a l'Institut d'educació secundària Ramon Muntaner de Figueres, on porto a terme sessions de dinamització emocional i humanista, organitzades per l'AMPA de l'Instiut, a diferents grups d'alumnes que estudien E.S.O., BAT i CFGS de TADE, TEI i TIS. Coneixeu l'AMPA?? És imparable, tenen una energia i iniciativa aplastant!
 4. A la consulta de l'IKIGAI ofereixo orientació, intervenció i assessorament familiar, amb infants i adolescents i teràpia del joc per a famílies amb infants de +7 anys a hores convingudes. El mail per demanar hora de visita és el següent: dari@likigai.cat 
 5.  Aquest és el 4rt, i qui sap si possiblement el darrer curs, que porti a terme l'activitat educativa en el temps lliure L'Art de conviure amb un mateix i amb grup, sobre Educació Emocional i Humanista amb l'AMPA de  l'escola Josep Pallach de Figueres, a qui estic infinitament agraïda.
 6. La resta d'horaris no són fixes ja que també dedico la jornada laboral a formar equips d'educadores de llars d'infants, equips docents, equips de monitors/es durant l'espai del menjador i temps lliure i portant a terme supervisions educatives i de seguiment. Entremig també faig xerrades per a AMPAS de diferents escoles i instituts d'educació secundària de la comarca.
 7. També organitzo i inverteixo el temps per innovar i crear material propi creatiu, dissenyant material pedagògic, actualment acabant per fi el primer conte i encetant juntament amb la meva filla les primeres pàgines del segon conte. 
 8. Si t'interessa el què faig pots seguir-me per instagram @darimunoz_  , al llarg d'avui, a l'apartat contacte de la meva pàgina web pots omplir el formulari escrivint: "sol.licito la descàrrega gratuïta del RoDARI de les emocions i les dues fitxes per a la resolució de conflictes" i t'enviaré el document amb pdf que consta d'11 pàgines. Desitjo que puguis treure'n profit i personalitzar-te'l!
   


  Ja m'ubiques? encara no? doncs escriu-me i surt de dubtes, jo ja m'he trobat! ;P

  Una abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada