Cursos d'estiu a ELS JULIOL de la UB "Pedagogia del joc i el moviment de l'infant 0-3"

Aquest curs està pensat per a professionals, famílies i/o persones que desitgen aprofundir en l'etapa 0-3 anys.

Programa de prevenció i acompanyament emocional durant els primers anys de vida. Curs enfocat a enfortir els vincles i crear relacions de benestar i de qualitat en la vida quotidiana durant la criança, a través de la pedagogia creativa i integradora per al benestar emocional.

Aprendrem a oferir un recolzament i suport sòlid i càlid als processos que s'esdevenen durant els primers anys de vida. A construir relacions saludables lluny de les manipulacions, on els infants puguin conviure dins un entorn i espais segurs, amb adults de confiança, espais emocionalment vius on estigui permès fustrar-se, oferint la possibilitat de viure experiències significatives.


A prendre un xic més de consciència en què l'infant és un ésser capaç, a replantejar-nos propostes educatives i unes relacions autèntiques i de qualitat en el dia a dia, tant entre l'equip d'educadores com en les relacions entre els adults i els infants. Aprendrem altres maneres d'aprendre i de fer. Aprendrem a respectar els processos de desenvolupament de cada infant i a treballar en el present, amb menys judicis. Aprendrem a fer-nos responsables de la nostra tasca i a reconèixer a l'infant amb tot el que és seu i d'on vé, la seva família, amb les seves costums, tradicions i maneres de fer i actuar. Alhora aprendrem a com apropar-nos a les famílies i fer.les partícpeps de la dinàmica de l'escola bressol.

En el següent link trobaràs tota la informació per poder matricular-te al curs 
"Pedagogia del joc i el moviment de l'infant 0-3" que es durà a terme en horari de tarda, de 16h a 20h durant la primera setmana de juliol.

http://www.juliols.ub.edu/curs-estiu/pedagogia-joc-infantil