Sobres antiavorriment

L'avorriment el podríem classificar dins l'estat de "no fer", "no rebre estímuls interessants" i "baixar el volum d'informació que ens arriba". És un estat que és necessari, un descans d'estímuls per escoltar els pensaments, el cos i experimentar el no fer.

Durant aquest curs, a l'activitat extraescolar "L'Art de conviure amb un mateix", en una de les sessions realitzades amb els grups d'infants del centre Arhati,  l'escola Josep Pallach i  l'Amistat hem donat lloc a l'avorriment, hem reflexionat sobre què ens passa quan ens avorrim, en quins moments l'expressem i si ens quedem esperant a que algú (família, amistats...) ens ajudi a sortir d'aquest estat dient "i ara què puc fer?"o bé, activem el botó de la imaginació per poder passar a l'acció i crear , ja sigui fent o pensant, o bé optem per experimentar aquest estat d'avorriment, en estat de quietut.

Després de reflexionar-hi vàrem crear uns sobres on cadascú va omplir-lo d'idees personalitzades i creatives per dur-les a terme a casa en els moments on senten poca motivació, cansament o desil.lusió. Tot i que també està bé, com he dit abans, donar espai a aquests moments per observar-te i conèixer-te un xic més, ja siguis petit o gran. Et convido a que a casa, en família, dediqueu un dia a l'avorriment, al no fer, aviam què passa 😉
                                 Imatge feta a l'escola Josep Pallach de Figueres
                                                 durant l'activitat extraescolar 

Dari Muñoz Maurici
Plaça la Palmera, 3, 1r
17.600 Figueres
infodarimunoz@gmail.com