Juguem a ubicar els sentiments

A una de les sales del centre Arhati, on es du a terme el projecte de pedagogia creativa i convivència emocional iniciat al setembre del '17, que engloba l'extraescolar "l'Art de conviure amb un mateix" i la teràpia del joc, tot el material està a la vista. Les joguines sempre estan a l'abast i a la mateixa disposició perquè siguin els infants que escullin i proposin l'activitat.

EXTRAESCOLAR "L'ART DE CONVIURE AMB UN MATEIX": L'activitat està programada, però segons les necessitats del grup integrem la flexibilitat i prioritzo les  
demanda del grup, acordant-ho amb aquest.. Dóno importància a l'estat d'ànim que ens acompanya en el moment present. 
Observem, segons la sessió, la sensació de l'energia que tenim i a cada sessió compartim com ens sentim, de forma vivencial, aprenent a ubicar els sentiments. 
Provem d'enfadar-nos estan relaxats, acceptem que totes i tots funcionem diferent i ens expressem de diverses formes. Aprenem a  reconèixer sentiments en nosaltres mateixos per a poder-nos comprendre i així, si s'escau, poder-los transformar o modificar en cas que sigui necessari. Els sentiments sovint estan condicionats pels pensaments i pels teus canvis corporals.

TERÀPIA DEL JOC: Els infants decideixen quin material triar i amb què jugar. Jo em  
relaciono amb ells a través del joc. el diàleg es converteix en una dansa. Les famílies    
participen durant la primera sessió juntament amb l'infant i cada 4-5 sessions ens retrobem novament plegats per compartir l'evolució dels estats d'ànim i l'ubicació dels sentiments. Gràcies FliFlu, per la teva ajuda diària 💛


 Si necessites més informació, posa't en contacte amb mi infodarimunoz@gmail.com