Qui sóc?

Dari Muñoz, figuerenca, vaig néixer a la tardor del 1979, filla de mare catalana i pare andalús.

Mare pikleriana i educadora infantil especialitzada en la motricitat lliure de l’infant, les atencions individualitzades durant els moments dels àpats, el canvi de bolquer, el son i el descans , els moments de socialització, l’acompanyament a l’hora de marcar els límits i el disseny d’espais i microespais de joc. 

Formada a l’Institut Pikler de Budapest en nivell 1 i 2. Ha estat membre del grup d’investigació Lóczy de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Al 2002 començo a treballar com a Educadora Infantil a diferents llars d’infants Municipals de Figueres. Des del 2012 ofereixo xerrades i conferències dirigides a famílies i professionals de l’àmbit de l’educació oferint recursos i estratègies per a ser uns bons influencers pels infants i adolescents durant la vida quotidiana. Adquirint alhora, una comunicació de qualitat entre adults, joves i infants i viceversa. 

Des del 2017 també formo a equips educatius de llars d’infants 0-3 i claustres de centres d'educació secundària, transmetent la importància de la observació, l'escolta activa i la comprensió en els ritmes evolutius individuals i grupals.

Al 1998 inicio els estudis d’Educació Social a la UdG i al 2006 treballo com a Educadora Social a diferents centres d’acollida i craes (centres residencials d’acció educativa) fins al 2011, essent tutora de diversos adolescents tutelats per la DGAIA. 

Al 2007 col.labooa amb un camp de sensibilització a Argèlia com a Educadora de Carrer, i degut a les estades al país conec i parlo un dialecte del magreb – àrab argelí.  Al 2017 i fins l’actualitat impulso un programa educatiu d’educació emocional i humanístic per a grups d’adolescents, a la ESO, BAT I CF durant l’acompanyament del PAT (Pla d’Acció Tutorial) a diferents instituts de la zona de L’Alt Empordà. Alhora formant a claustres en dinàmiques de grup per tenir cura de l’autoestima grupal de l’alumnat de forma transversal, adquirir eines per començar les classes amb dinàmiques de joc vivencials per atraure la motivació, despertant així l’emoció alegria i l’atenció en els joves, potenciant les habilitats socials i emocionals del grup i també oferint xerrades a diferents AMPES de la zona de l’Alt Empordà.

Al 2014 em formo en Teràpia Gestalt fins al maig del 2.018 a l’EOE de Figueres, des de l’Institut Gestalt de Barcelona, formant-se al 2014 també amb el PROTO –SAT rural a l’escola Congrés Indians de Barcelona, amb la Fundació Claudio Naranjo . Al 2018 acabo formant-me en Gestalt Play Therapy (teràpia del joc i capsa de sorra/sandplay) des de l’Istitut Trieste d’Itàlia. A partir d’aquí he anat descobrint quant d’important és el treball en equip i els sentiments plaents que em genera, creant així dinàmiques vivencials, fins l’actualitat, per acompanyar processos grupals a infants, joves i adults.

Impulsora i co-creadora del programa d’educació emocional i humanista “L’Art de Conviure amb un Mateix”, a infants de 6 a 11 anys, i del programa “Adaptació del pas de 6È a la ESO i a l’etapa adolescent”, a joves d’entre 11 i 14  anys,  vigents des del 2.017 fins a l’estat d’alarma, al març del 2.020.

A partir de l'octubre del 2017 sóc membre col.laborador al centre de teràpies holístiques, ubicat a la Plaça de la Palmera, 3, 1r de Figueres, oferint consulta i orientació a famílies amb infants de 0-3 anys i acompanyament emocional a adolescent.

Actualment, des del febrer del '20, treballo com a Tècnica responsable del programa cobertura i necessitats bàsiques de Càrites Figueres, amb el suport de l’Aj. De Figueres. 

Combinant i mantenint l'activitat autònoma del programa educatiu d’ed. Emocional i Humanista.

Si us encurioseix el meu dia a dia podeu seguir-me a través d’instagram @darimunoz_  o per a consultes i més informació podeu dirigir-vos via mail infodarimunoz@gmail.com o  via mòbil al 693 916 215