Tallers setmanals d'estiu per a infants de 4 a 11 anys d'edat.

S'apropa l'estiu, i amb ell, vull oferir-vos uns tallers creatius per a que els vostres fills i filles gaudeixin a través d'activitats lúdiques, de la seva imaginació i la fantasia, les idees i el disseny d'aquestes, el pensament original, l'actitud per cercar solucions a obstacles o dificultats que es presenten en la vida quotidiana, ja sigui dins l'àmbit familiar, amb els amics i amigues, amb els companys i companyes...  ens mourem a través del joc, tant individual com cooperatiu.

A través dels elements naturals que ens proporciona l'estiu, com són l'aigua, la sorra... i la possibilitat que ens dóna ajuntar aquests dos elements, convertint-se amb fang! També combinarem l'expressió artística  a través de l'escriptura, les ceres pastel representant el que sorgeixi, en el moment present, de forma lliure i espontània.

Cada projecte es durà a terme amb diferents tècniques creatives integrant sempre diferents elements engrescadors i motivadors per a fomentar i/o mantenir les habilitats creatives dels infants.

Recorda que el DILLUNS 11 DE MAIG a les 19H hi haurà la XERRADA INFORMATIVA per a què conegueu amb més profunditat el format d'aquests tallers, per a què els infants que no han vingut mai tinguin la possibilitat de conèixer i familiaritzar-se amb els espais del centre, el material, les normes de convivència durant els tallers i amb mi. També us informaré si cal portar esmorzar, aigua,... i els horaris amb els preus definitius. Per les persones "despistades" com jo, no patiu, us donaré un full on està tot molt ben explicat 😉