Formació per a Llars d'Infants 0-3
Curs: Pedagogia del joc i el moviment de l'infant, l'acompanyament emocional, el procés creatiu i el respecte durant els 3 primers anys de vida

Enfortir els vincles i crear relacions de benestar i de qualitat en la vida quotidiana dins la llar d'infants, amb els infants i les seves famílies, implica un procés constant de revisió a nivell individual i grupal de l'equip educatiu. El conjunt de fenòmens (emocions, pensaments, comunicacions que es produeixen, percepcions, consciències, inconsciències...) formen part de la gran energia del grup.

                    Dinàmica sensibilització del cos, la dansa de les mans acollidores

Durant el període de vacances de setmana santa, els dies 26, 27, 28 i 29 de març del 2018 vaig du a terme coordinant i dinamitzant com a docent el curs de "Pedagogia del joc i el moviment de l'infant", amb una durada de 20h, elaborat amb molta cura i preparació, aprovat per la Diputació de Girona i organitzat per l'Ajuntament de Roses, a les dues llars d'infants Municipals del mateix Municipi.
                                                   Dinàmica dramatització i empatia


                                                      Treball en equip
  
Dins la formació, ha hagut diferents parts, l'energia del grup, armonitzar actituts, sortir de la superficialitat per entrar un xic a sota de la superfície per a observar, revisar i verbalitzar assumptes no expressats i/o ocults, un espai per a la sensibilitació de la consciència per ser presència, a la sensibilitat (riures, emocions, sentiments, interaccions, desitjos...) i el treball en equip, ja estigui encaminat cap a una pedagogia o filosofia de centre.
Dinàmica consciència del propi cos i dels impulsos 

Vivenciar és sentir i donar-se compte. Aquesta formació integra pedagogies, tècniques i instruments per dinamitzar i fer més efectives les reunions d'equip, a fomentar la cohesió grupal, a definir-se com a grup, a ser conscients de les nostres necessitats i a les dels infants, a fer partíceps a les famílies d'aquest procés  d'acompanyament, convidant a   mirar des d'una altre perspectiva.                  

Vull agraïr a l'equip d'educadores de les llars d'infants Municipals de Roses, la seva implicació i obertura durant la formació, en validar experiències i en fer-me sentir acollida i en confiança.

La meva intenció és que la meva comunicació acompanyi

Formació i càpsules formatives 0-3 per a les Llars d'Infants
Dari Muñoz Maurici
Plaça la Palmera, 3, 1r
17.600 Figueres
infodarimunoz@gmail.com
tlf: 693 916 215