Monstre Abraçapors

Què és un Monstre Abraçapors?
És un monstre, del tamany que tu vulguis, que té com a objectiu crear confiança amb les pors dels infants. Sovint, hi ha infants que mostren o verbalitzen por cap als monstres, relacionats amb la foscor. És una oportunitat per abraçar aquesta por, en comptes de rebutjar-la, apartar-la o substituïr-la.

Com utilitzar-lo?
L'infant pot descriure, dibuixar o escriure les pors que té cap als monstres.  Però ho podrà fer, un cop adquireixi confiança cap al Monstre. És important que participi en la creació del monstre, ja que d'aquesta manera veurà d'on surt i com neix aquest monstre, el primer pas per a poder apropar-se a ell, és així com adquirirà confiança. Podrà fer-lo al seu gust, amb l'ajuda dels pares. És un monstre que pot acompanyar a l'infant en el moment de dormir, quan les llums estan apagades o quan s'ha d'aixecar per anar al lavabo durant la nit. Es tracta de poder compartir amb el monstre les seves pròpies pors cap a ell. L'objectiu d'aquest monstre no és que desapareguin les pors, sinó que disminueixin o es transformin, com he esmentat abans, en confiança. 

Per als professionals de l'educació o terapeutes
Està pensat també perquè els professionals puguin utilitzar el Monstre Abraçapors com una eina més per integrar en els processos d'acompanyament emocional dels infants. En cas que no puguis assistir al taller pots fer la teva comanda a través de infodarimunoz@gmail.com


Tallers Monstre Abraçapors
El proper més de febrer es durà a terme dos tallers per a crear Monstres Abraçapors.
El dijous 8 de febrer a les 20h, destinat per adults professionals en l'acompanyament emocional d'infants
I el dilluns 12 de febrer a les 17h destinat a famílies, per a què els infants puguin participar i escollir com volen el seu monstre.

Centre Arhati
Plaça la Palmera, 3, 1r
17.600 Figueres
tlf: 693 916 215