Grup seminari Lóczy a l'Associació de mestres Rosa Sensat

Feia molts anys que no trepitjava les escales de l'edifici Rosa Sensat. Va ésser el primer lloc, crec que al 2.002, on vaig començar a assistir a seminaris, jornades i cursos sobre la pedagogia pikleriana, on vaig tenir el privilegi d'escoltar per primer cop a Judith Falk i Anna Tardós. Que em va fascinar la dansa en què transmetien la manera d'acompanyar als infants des de l'Institut Lóczy, fundat per la Dra Emmi Pikler.
Des d'ara, torno a formar part del grup seminari Lóczy a Rosa Sensat, dirigit per Rosa Ferri, i em va emocionar retrobar-me amb dos grans mestres professionals, M. Fabres i a la M. Miró amb qui ens vàrem conèixer a Budapest, a la formació del segon nivell de l'Institut Lóczy .
Aquest grup de treball està format per educadores que revisen i reflexionen mensualment la seva tasca a les llars d'infants en la cura i atenció individualitzada de l'infant 0-3 , des de la vessant pikleriana.
M'agrada estar a l'altre costat, ara que no treballo com educadora a llars d'infants, per poder donar, rebre i continuar aprofundint en la consciència, presència i relació autèntica entre l'adult i l'infant durant l'etapa 0-3